Logo%20boomgaard%20png

BHVisuals

Vaak worden BHV middelen uit gemak in de berging of uit het zicht geplaatst, enigszins begrijpelijk, omdat er nooit echt een mooie plek is voor de verplichte BHV middelen.

BHVisuals brengt uw BHV middelen op een creatieve, innovatieve manier onder de aandacht. De BHV middelen worden op een bijpassende afbeelding gemonteerd. Op deze manier vallen de BHV middelen goed op, men word meer bewust van de locatie en de middelen zijn ook makkelijk bereikbaar. 
De eye-catchers van BHVisuals zorgen op deze manier voor een verhoging van de veiligheid. Veiligheid en onderscheidend vermogen gaan prima samen!

“Waar hangen wij de brandblusser op? Stop hem maar even in de bezemkast”. Zo wordt er helaas vaak met regelgeving en brandveiligheid omgegaan in de praktijk. Enigszins begrijpelijk, omdat er bijna nooit echt een mooie plek is voor de verplichte Brandblusser, AED of BHV koffer. Totdat u onze oplossing heeft gezien. Van een must naar een musthave én een absolute eyecatcher in uw kantoor of bedrijfsruimte! 

BHV middelen van een must naar een musthave én een absolute eyecatcher in uw kantoor of bedrijfsruimte! BHVisuals is ontstaan vanuit een innovatieve ludieke gedachte om de BHV middelen op een andere wijze te presenteren.

Het presentatie alupanel (4mm) / visual kan op bijna alle plekken worden gemonteerd. Na de montage van de visual (de afbeelding) wordt de Brandblusser, AED of BHV koffer bevestigd en zullen de belangrijke functies niet verloren gaan. 

Neem contact met ons op voor meer informatie. Deze BHvisuals zijn samen met www.bhvisuals.nl ontwikkeld. 

Screen Shot 2015-01-09 at 11.02.06
Screen Shot 2015-01-09 at 11.01.49
Screen Shot 2015-01-09 at 11.01.22

Referenties

Best Deal logo
Logo Adveo
Aukes logo cmyk
logo_Manutan
LogoZevijNecomij-RGB
Untitled-2
logoh

Voor ons net zo belangrijk, onze producten worden ook afgenomen door brandpreventiebedrijven, 
diverse scholengemeenschappen in Nederland, opleiders EHBO/ BHV en vele andere zelfstandige groothandels.

H. Boomgaard BV
Laan van de Maagd 15
T 055-5214839
06-53578794
info@hboomgaardbv.nl

H. Boomgaard BV levert alle materialen aan groothandel, overheid, scholen, EHBO-verenigingen en andere bedrijfsvormen. Ook voor bedrijfshulpverlening hebben wij alle benodigde producten. Doordat wij zelf produceren en zonder tussenhandel rechtstreeks leveren betaalt u bij ons nooit te veel. Bekijk ook onze BHV Visuals.