Logo%20boomgaard%20png

Eisen

In ieder bedrijf is een verbandtrommel verplicht volgens de huidige richtlijnen het “kapstok” artikel uit de Arbo-wet: Ieder bedrijf is verplicht voldoende materialen te hebben naar de aard van de werkzaamheden en het bedrijfsprofiel

Het punt is om als bedrijf te voldoen aan de minimale vereisten, dus de benodigde verbandtrommels aan te schaffen en om te zorgen voor voldoende direct grijpbare pleisters en losse materialen. Dan moeten de verbandkoffers alleen in geval van calamiteiten aangebroken worden, waardoor de complete inhoud lange tijd gewaarborgd blijft en u dus voldoet aan de richtlijnen. Wat binnen een normale bedrijfsvoering aan EHBO-materialen gebruikt wordt, beperkt zich in het algemeen tot pleisters, gaasjes en aspirines. Het is dus zaak om deze ruim op voorraad te houden. Volgens de nieuwe richtlijnen is ieder bedrijf verplicht om te voorzien in voldoende materialen, afhankelijk van de aard van de bedrijfsvoering en het risicoprofiel.

Referenties

Best Deal logo
Logo Adveo
Aukes logo cmyk
logo_Manutan
LogoZevijNecomij-RGB
Untitled-2
logoh

Voor ons net zo belangrijk, onze producten worden ook afgenomen door brandpreventiebedrijven, 
diverse scholengemeenschappen in Nederland, opleiders EHBO/ BHV en vele andere zelfstandige groothandels.

H. Boomgaard BV
Laan van de Maagd 15
T 055-5214839
06-53578794
info@hboomgaardbv.nl

H. Boomgaard BV levert alle materialen aan groothandel, overheid, scholen, EHBO-verenigingen en andere bedrijfsvormen. Ook voor bedrijfshulpverlening hebben wij alle benodigde producten. Doordat wij zelf produceren en zonder tussenhandel rechtstreeks leveren betaalt u bij ons nooit te veel. Bekijk ook onze BHV Visuals.