Logo%20boomgaard%20png

Periodieke controle van verbandkoffers

H. Boomgaard is in staat om op korte termijn bij klanten, dan wel klanten van klanten de controle van de aanwezige middelen uit te voeren met inachtneming van de minimale verplicht aanwezige inhoud. Een groot voordeel is dat wij niet alleen de expertise hebben maar ook de voorraden en de tijd. Wij zetten dus klantcontact om in 'klantkansen'. 

Wij kunnen de wederverkoper hiermee ontlasten, het schept extra omzet voor beiden en creëert commitment over en weer. Wij voorkomen hiermee dat omzet bij de klant vandaan loopt omdat misschien een derde partij deze service wel aanbied; waarom wel de machines controleren maar niet de EHBO-middelen. Dit kan zowel direct bij de klant namens de opdrachtgever, bij de opdrachtgever zelf of bij ons in het magazijn. 

Als de opdrachtgever de moeite neemt de trommels naar Apeldoorn te sturen, sturen wij deze franco retour. Na controle garanderen wij een minimale houdbaarheid van één jaar dus wederkerende contacten en ook omzetten. Op deze manier creëren wij een vertrouwensrelatie dan wel een lange termijn strategie en dit zorgt voor klantenbinding over en weer.

 

Referenties

Best Deal logo
Logo Adveo
Aukes logo cmyk
logo_Manutan
LogoZevijNecomij-RGB
Untitled-2
logoh

Voor ons net zo belangrijk, onze producten worden ook afgenomen door brandpreventiebedrijven, 
diverse scholengemeenschappen in Nederland, opleiders EHBO/ BHV en vele andere zelfstandige groothandels.

H. Boomgaard BV
Laan van de Maagd 15
T 055-5214839
06-53578794
info@hboomgaardbv.nl

H. Boomgaard BV levert alle materialen aan groothandel, overheid, scholen, EHBO-verenigingen en andere bedrijfsvormen. Ook voor bedrijfshulpverlening hebben wij alle benodigde producten. Doordat wij zelf produceren en zonder tussenhandel rechtstreeks leveren betaalt u bij ons nooit te veel. Bekijk ook onze BHV Visuals.